Informatie over pelletketels in K&S (Uneto-VNI)

Informatie over pelletketels in K&S (Uneto-VNI)

In (installatie) vakbladen wordt veel aandacht besteed aan duurzame energie en dan met name het ‘gasloos verwarmen van gebouwen‘. En dat is juist goed want de transitie naar duurzame energie zit in een stroomversnelling. Wanneer is de vraag, maar dat we over moeten op een alternatief van de gasgestookte cv-ketel is een feit. Een veel geopperde techniek is de warmtepomp, echter zijn er veel meer mogelijkheden. Juist voor de bestaande bouw is de houtpellet gestookte cv-ketel een interessant en vaak betaalbaarder alternatief vanwege de bouwkundige schil. Om de lezers / leden van de Uneto VNI te informeren over deze duurzame warmteopwekker verschijnt er op 8 september een groot artikel in hun magazine. Door de Pelletketel in K&S te belichten, willen we de installatiemarkt volledig informeren over de mogelijkheden.

 

DOWNLOAD HIER HET ARTIKEL

 

 

Pelletketel in K&S

 

Pelletketel in K&S door samenwerking NBKL, UNETO-VNI & Technea Duurzaam

Als groothandel in duurzame installatietechniek vinden wij het belangrijk dat de markt volledig wordt geïnformeerd. Als installateur of adviseur kun je dan een weloverwogen keuze maken en jouw eindklant goed adviseren. We hebben Uneto VNI, één van de meest gerenommeerde organisatie op gebied van installatie, in contact gebracht met de Nederlandse Vereniging van Biomassaketel Leveranciers (NBKL). Uneto is daarbij geïnformeerd over:

  • De toepasbaarheid bij bestaande- en nieuwbouwwoningen
  • De voordelen en nadelen van de pelletketel
  • Waarom houtpellets CO2-neutraal zijn (kringloop)
  • Waar een installateur rekening mee moet houden

 

 

 

Uneto VNINBKL

Advies duurzame warmteopwekkers

Heb je als installateur of adviseur behoefte aan advies over duurzame warmteopwekkers? Onze productspecialisten vertellen je er meer over en fungeren als sparringspartner.

Ik wil advies