Team Technea

 

Benieuwd naar ons team? Maak hier kennis met ruim 20 collega’s. Dagelijks zetten zij zich om de bouwkolom te helpen bij het verduurzamen van woningen. De communicatie daarbij is informeel, betrokken en warm (mét een tintje Friese nuchterheid natuurlijk).

 

 

Team SALES

Neem je contact op met Technea? Grote kans dat één van deze vertrouwde gezichten je als eerst te woord staat. Patrick, Marieke, Robert, Silke en Bram zijn het eerste aanspreekpunt voor onze relaties, beantwoorden vragen en geven (technisch) advies om onze producten optimaal te implementeren. Wil je een kennismakingsgesprek op locatie? Ron en Gabie rijden het land door en komen graag bij je langs! 

Marieke

Robert

Ron

Silke

Gabie

Bram

Patrick

Patrick

 

 

Team techniek

Een project laten doorrekenen of een complexe, technische vraag? Marjan, Arjen en Lieuwe deinzen nergens voor terug. Ze beschikken over een berg technische kennis en die delen ze graag met jou als collega of partner. Met elk een eigen specialisme, vormen zij de brug tussen de techniek en de praktijk. Door ontwerp en calculatie zorgen zij ervoor dat onze duurzame installatietechnieken hun belofte in de praktijk waar kunnen maken. Psstt.. wist je dat ze zelfs regelmatig schitteren in onze product- of installatievideo’s

Marjan

Arjen

Lieuwe

 

 

Team marketing

Heb je ons gevonden via Google of op een installatietechnische beurs? Dit drietal zorgt ervoor dat we zowel offline als online goed vindbaar zijn en informatie up-to-date is voor onze klanten. Van websitebeheer tot persbericht of installatiehandleiding, in dit kantoor gebeurt het. Alsook de slechte grappen..

Karstin

Gabrielle

Luuk

 

 

Team finance

Excel, cijfers en berekeningen. Jep, deze mannen zorgen ervoor dat alles administratief piekfijn geregeld is. Of ze saai zijn? Allesbehalve! Al wordt dit kantoor straks nog gezelliger met Grietje erbij (foto volgt).

Dennis

Wim

 

 

 

Team logistiek

Het meest gezellige team van allemaal. Althans: dat denken ze zelf ;-). Inmiddels krijgen ze versterking van Jurre en Rick (foto’s volgen). Deze mannen zorgen ervoor dat zendingen op tijd, compleet en perfect op de bouwlocatie aankomen.

Jan

Edwin

 

 

Team technea

En dan de meest belangrijke factor voor ons hechte team: Hilda! Bedrijfslunch, verse smoothies, uitjes, een gezellig praatje of een schone desk. You name it en Hilda zorgt ervoor!

Hilda