Team Technea

 

Maak kennis met ons team van ruim twintig collega’s. Zij helpen installateurs bij het verduurzamen van woningen. De communicatie wordt daarbij vaak als ‘persoonlijk en betrokken’ genoemd.

 

 

Team SALES

Neem je contact op met Technea? Grote kans dat één van deze vertrouwde gezichten je als eerst te woord staat. Patrick, Emma, Marieke, Silke en Bram zijn het eerste aanspreekpunt voor onze relaties, beantwoorden vragen en geven (technisch) advies om onze producten optimaal te implementeren. Wil je een kennismakingsgesprek op locatie? Ron, Sikko en Gabie rijden het land door en komen graag bij je langs! 

Marieke

Ron

Silke

Gabie

Jelmer

Jelmer

Emma

Sikko

Bram

Patrick

Patrick

 

 

Team techniek

Een project laten doorrekenen of een complexe, technische vraag? Arjen, Joris en Lieuwe deinzen nergens voor terug. Ze beschikken over een berg technische kennis en die delen ze graag met jou als collega of partner. Met elk een eigen specialisme, vormen zij de brug tussen de techniek en de praktijk. Door ontwerp en calculatie zorgen zij ervoor dat onze duurzame installatietechnieken hun belofte in de praktijk waar kunnen maken. Psstt.. wist je dat ze zelfs regelmatig schitteren in onze product- of installatievideo’s

Arjen

Joris

Lieuwe

Luuk

 

 

Team marketing

Heb je ons gevonden via Google of op een installatietechnische beurs? Deze toppers zorgen ervoor dat we zowel offline als online goed vindbaar zijn en informatie up-to-date is voor onze klanten. Van websitebeheer tot persbericht of installatiehandleiding, in dit kantoor gebeurt het. Alsook de slechte grappen..

Karstin

Berber

 

Team finance

Excel, cijfers en berekeningen. Jep, dit drietal zorgt ervoor dat alles administratief piekfijn geregeld is. Of ze saai zijn? Allesbehalve! 

Dennis

Grietje

Wim

 

 

Team logistiek

Het meest gezellige team van allemaal. Althans: dat denken ze zelf ;-). Deze mannen zorgen ervoor dat zendingen op tijd, compleet en perfect op de bouwlocatie aankomen.

Jan

Jurre

Edwin

Rick

 

Team IT

Ad rem, sociaal, goedlachs en een grappenmaker. Je zou het niet verwachten van een IT-er, maar wij hebben er één :)! “Computer says no”? Niet bij ons! Robert zorgt dat alles IT-technisch op rolletjes loopt.

Robert Bosma

Robert

 

 

Team technea

En dan de meest belangrijke factor voor ons hechte team: Hilda! Bedrijfslunch, verse smoothies, uitjes, een gezellig praatje of een schone desk. You name it en Hilda zorgt ervoor!

Hilda