Klanten aan het woord

 

Een glimlach op het gezicht van onze klant.. Dat is waar we het voor doen! Het creëren van een plezierige, professionele en betrokken samenwerking is voor ons key. Wil je ontdekken of Technea ook bij jou past? Neem gerust  contact op via 058 – 288 47 39.

 

 

Geert Schoemaker - Gelders Service Bedrijf

 

Geert Schoemaker

Gelders Service bedrijf

In samenwerking met Gelders Service Bedrijf hebben we onlangs een all-electric sanitairgebouw opgeleverd bij RCN Vakantieparken. Directeur Geert Schoemaker vertelt over de samenwerking.

“We deden al onderhoudswerkzaamheden voor het vakantiepark, waarna zij ons vroegen om mee te denken over het nieuwe sanitairgebouw. Samen met de architect, de beheerder en Rentema Adviesbureau Installatietechniek kwamen we tot een all-electric oplossing waarin een monoblock warmtepompinstallatie, douche-wtw, collectorsysteem én een zonnestroominstallatie is verwerkt. Een belangrijke eis was dat ook tijdens piekuren de gasten een warme douche hebben.”

“Voor dit project zochten we een leverancier die een complete installatie kan leveren. Via ons adviesbureau kwamen wij bij Technea terecht. Wat fijn is, is dat ze technisch weten waar ze het over hebben. We hebben veel contact gehad met de engineers; zij stonden altijd voor ons klaar en zijn door hen ontzorgd, waardoor wij onze klant weer konden ontzorgen.

Er zijn al te veel dozenschuivers. Technea is juist een totaalleverancier die veel technische kennis in huis heeft.

 

 

 

Kees NIELEN

Energy@theoffice

Met de plaatsing van 964 zonnepanelen op het Muziekgebouw aan ’t IJ gaven we in 2019 het startschot aan een duurzame samenwerking met Technea. “De harde wind vroeg om een montagesysteem dat mechanisch werd verankerd aan de onderliggende dakconstructie. Die vonden we bij Technea. Bovendien dachten ze mee met alle berekeningen”, vertelt Kees Nielen, commercieel directeur bij Energy@the office.


“Energy@theoffice is een familiebedrijf, gespecialiseerd in zonnestroom. Net als velen zijn we begonnen met platte daken. Twee jaar geleden zijn we ons juist gaan richten op projecten waarbij echt maatwerk komt kijken. Doordat Technea gespecialiseerd is in het tekenen en berekenen, kunnen we per project custom made oplossingen aanbieden.”

Er is een mooie wisselwerking ontstaan. “De PV-wereld is de laatste jaren supersnel ontwikkeld. Daarbij zijn dingen misgegaan, waardoor er nu veel meer eisen zitten aan bijvoorbeeld de onderconstructie. Het mooie is dat we met het montagesysteem van Technea al aan die eisen voldoen.”

“Ik kan Technea echt aanraden. Ze bieden de beste onderconstructie voor zonnepanelen. En dat blijft niet bij een standaard opstelling. Bovendien zijn de lijnen kort en is er altijd iemand bereikbaar voor vragen. We hebben echt een relaxte samenwerking.”

 
 
 
 
Ten Bosch Montageservice - Installateur Variokomp droogbouw vloerverwarming

Willem ten bosch

Ten Bosch Montageservice

“De samenwerking met Technea is voor ons goud waard. Eigenlijk is ons bedrijf met en door hen ontstaan,“ vertelt Willem ten Bosch van Ten Bosch Montageservice. Ten Bosch is gespecialiseerd in de montage van onze Variokomp droogbouw vloerverwarming.
 
“Er is veel vraag naar de Variokomp droogbouw vloerverwarming van Technea. Deze plaats je bovenop de bestaande (houten of betonnen) ondervloer en de installatie is in principe erg eenvoudig. Echter is het aanbrengen van de vulmassa wél een nauwkeurige taak. Vanuit installatiebedrijven en consumenten kreeg Technea steeds meer de vraag of hulp bij de montage mogelijk was. Als gespecialiseerde vakhandel verwees Technea dan vaak naar ons door voor de montage. Zó vaak, dat ik zelfs besloot het familiebedrijf te verkopen om ons volledig te kunnen specialiseren in de montage van Variokomp.” Een dappere beslissing als je het ons vraagt, maar we zijn natuurlijk zeer trots op het feit dat Willem zoveel potentie in ons product ziet.

Inmiddels opereert Willem met Ten Bosch Montageservice volledig zelfstandig en rijden er twee teams het land door. “Het fijne aan samenwerken met Technea is dat je snel kunt schakelen door de korte lijnen. Op het gebied van training kunnen we overigens ook altijd op ze rekenen. We zijn zelfs een keer op uitnodiging van Technea naar Oostenrijk gegaan voor een training bij fabrikant Variotherm.”

 

Peter Struker

Rentema Adviesbureau Installatietechniek

Rentema Adviesbureau Installatietechniek schreef afgelopen jaar onze producten voor bij RCN de Jagerstee, waar onze warmtepompinstallatie, douche-wtw, zonnecollectorsysteem en een zonnestroominstallatie is gerealiseerd. Dit beviel zo goed dat er inmiddels wordt gewerkt aan twee nieuwe projecten om duurzaam tapwater en verwarming te realiseren met de producten van Technea. 

Rentema houdt zich bezig met het geven van advies binnen de installatietechniek, woningbouw, utiliteit en een klein stukje industrie. We spraken eigenaar Peter Struker over de samenwerking:

“In het verleden combineerde ik wel eens componenten van verschillende partijen in een advies. Als er dan iets niet functioneert, is het oplossen een stuk complexer. Tegenwoordig vind ik het prettig om alle componenten als totale installatie bij één partij te betrekken. Zo zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd en is er slechts één aanspreekpunt als er iets is.” 

“Door de goede EPC-score op jullie douchepijp-wtw ben ik bij jullie terecht gekomen en inmiddels schrijf ik meerdere producten van jullie voor. Ik raad Technea als totaalconcept zeker aan. Daarnaast zijn de ondersteunende diensten als engineering en technisch advies heel goed, daar kan ik alleen maar lovend over zijn.”