Klanten aan het woord

 

Een glimlach op het gezicht van onze klant.. Dat is waar we het voor doen! Het creëren van een plezierige, professionele en betrokken samenwerking is voor ons key. Wil je ontdekken of Technea ook bij jou past? Neem gerust  contact op via 058 – 288 47 39.

 

 

Geert Schoemaker - Gelders Service Bedrijf

 

Geert Schoemaker

Gelders Service bedrijf

In samenwerking met Gelders Service Bedrijf hebben we onlangs een all-electric sanitairgebouw opgeleverd bij RCN Vakantieparken. Directeur Geert Schoemaker vertelt over de samenwerking.

“We deden al onderhoudswerkzaamheden voor het vakantiepark, waarna zij ons vroegen om mee te denken over het nieuwe sanitairgebouw. Samen met de architect, de beheerder en Rentema Adviesbureau Installatietechniek kwamen we tot een all-electric oplossing waarin een monoblock warmtepompinstallatie, douche-wtw, collectorsysteem én een zonnestroominstallatie is verwerkt. Een belangrijke eis was dat ook tijdens piekuren de gasten een warme douche hebben.”

“Voor dit project zochten we een leverancier die een complete installatie kan leveren. Via ons adviesbureau kwamen wij bij Technea terecht. Wat fijn is, is dat ze technisch weten waar ze het over hebben. We hebben veel contact gehad met de engineers; zij stonden altijd voor ons klaar en zijn door hen ontzorgd, waardoor wij onze klant weer konden ontzorgen.

Er zijn al te veel dozenschuivers. Technea is juist een totaalleverancier die veel technische kennis in huis heeft.

 

 

 

Kees NIELEN

Energy@theoffice

Met de plaatsing van 964 zonnepanelen op het Muziekgebouw aan ’t IJ gaven we in 2019 het startschot aan een duurzame samenwerking met Technea. “De harde wind vroeg om een montagesysteem dat mechanisch werd verankerd aan de onderliggende dakconstructie. Die vonden we bij Technea. Bovendien dachten ze mee met alle berekeningen”, vertelt Kees Nielen, commercieel directeur bij Energy@the office.


“Energy@theoffice is een familiebedrijf, gespecialiseerd in zonnestroom. Net als velen zijn we begonnen met platte daken. Twee jaar geleden zijn we ons juist gaan richten op projecten waarbij echt maatwerk komt kijken. Doordat Technea gespecialiseerd is in het tekenen en berekenen, kunnen we per project custom made oplossingen aanbieden.”

Er is een mooie wisselwerking ontstaan. “De PV-wereld is de laatste jaren supersnel ontwikkeld. Daarbij zijn dingen misgegaan, waardoor er nu veel meer eisen zitten aan bijvoorbeeld de onderconstructie. Het mooie is dat we met het montagesysteem van Technea al aan die eisen voldoen.”

“Ik kan Technea echt aanraden. Ze bieden de beste onderconstructie voor zonnepanelen. En dat blijft niet bij een standaard opstelling. Bovendien zijn de lijnen kort en is er altijd iemand bereikbaar voor vragen. We hebben echt een relaxte samenwerking.”

 

Digitale nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief