Distributeur en specialist duurzame installatietechniek

Distributeur en specialist duurzame installatietechniek

Installateur, adviseur of architect én duurzame installatietechniek nodig voor een project? Als distributeur zijn we sinds 1998 gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken en bieden een uniek totaal-aanbod. Lees op deze pagina wat we voor je kunnen betekenen. Heb je vragen? Neem dan contact op via 058 – 288 47 39 of info@technea.nl.

 

 

JOUW PERSOONLIJKE (KENNIS) PARTNER

Onze kerntaak is om partijen uit de bouwkolom te helpen bij de verduurzaming van projecten. Op basis van calculaties / technische gegevens van het project stelt ons team de meest geschikte oplossing(en) voor. Daarbij wordt actief meegedacht in zowel de mogelijkheden als onmogelijkheden. Een paar van onze ondersteunende diensten:

  • Projectbegeleiding (evt. op locatie)
  • Rekenwerk zoals transmissie berekeningen en configuraties
  • Tekenwerk: legtekeningen, AutoCAD

 

OVER TECHNEA DUURZAAM

Als distributeur richten we ons op de zakelijke markt en verkopen alleen rechtstreeks aan installatiebedrijven en wederverkopers. Daarnaast voorzien we ook adviesbureaus, architecten, aannemers en projectontwikkelaars van duurzaam advies. Dat doen we nu ruim 20 jaar met veel plezier en in die jaren hebben we ontzettend veel terugkoppeling uit de praktijk gekregen en zo veel ervaring opgedaan. Onze specialisten geven dan ook realistisch advies dat in de praktijk daadwerkelijk werkt.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Unieke kwalitatieve oplossingen voor energiebesparing tot energieopslag
  • Veel exclusieve merken zoals Variotherm, Q-Blue, Joulia Inline en Jual Solar
  • Persoonlijke projectbegeleiding

 

ASSORTIMENT

Voor veel van onze duurzame installatietechnieken zijn we exclusieve distributeur. De technieken staan bekend om het installatiegemak, bewezen ervaring en we bieden een totaal-assortiment aan voor de bestaande- en nieuwbouw. Een greep uit ons assortiment:

Mini Boost omvormer

Omvormers & Accu

 

PROJECTEN

Om je te inspireren publiceren we op onze website projecten waarbij installatiebedrijven onze duurzame installatietechnieken hebben gebruikt. Hieronder hebben we een aantal uitgelicht of klik op de pagina ‘Projecten’ voor een volledig overzicht.

 

Woonboot woonark met vloerverwarming

Droogbouw vloerverwarming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op via 058 – 288 47 39 of info@technea.nl

Bram, Jan en Robert
namens Technea Duurzaam

Team Binnendienst - Technea Duurzaam

Digitale nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief