Distributeur en specialist duurzame installatietechniek

Distributeur en specialist duurzame installatietechniek

Sinds 1998 kun je als installateur bij ons terecht voor een uniek assortiment aan duurzame installatietechnieken. Daarnaast bieden we een professionele ondersteuning in de vorm van technisch advies, het engineeren van projecten en projectbegeleiding. Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Lees dan verder of bekijk onze algemene brochure.

 

 

 

KENNISPARTNER

Onze deskundige team voorziet je van vakkundig advies over de meest geschikte duurzame oplossingen voor jouw project. Daarnaast bieden we ondersteunende diensten als:

  • Projectengineering
  • Projectbegeleiding (evt. op locatie)
  • Reken- en tekenwerk

 

INSTALLATIEGEMAK

Daarnaast willen we je het makkelijk maken. Onze oplossingen installeer je dan ook eenvoudig en snel. Ze staan bovendien bekend om de hoogwaardige kwaliteit waardoor ze weinig tot geen onderhoud vragen. Ook voorzien we je van werktekeningen, calculaties en professionele installatiehandleidingen.

 

 

OVER TECHNEA DUURZAAM

Als distributeur richten we ons op de zakelijke markt en verkopen alleen rechtstreeks aan installatiebedrijven en wederverkopers. Daarnaast voorzien we ook adviesbureaus, architecten, aannemers en projectontwikkelaars van advies. Dat doen we nu ruim 20 jaar met veel plezier.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Unieke kwalitatieve oplossingen voor energiebesparing tot energieopslag
  • Veel exclusieve merken zoals Variotherm, Q-Blue, Joulia Inline en Jual Solar
  • Persoonlijke projectbegeleiding

 

ASSORTIMENT

Voor veel van onze duurzame installatietechnieken zijn we exclusieve distributeur. De technieken staan bekend om het installatiegemak, bewezen ervaring en we bieden een totaal-assortiment aan voor de bestaande- en nieuwbouw. Een greep uit ons assortiment:

Mini Boost omvormer

Omvormers & Accu

 

PROJECTEN

Om je te inspireren publiceren we op onze website projecten waarbij installatiebedrijven onze duurzame installatietechnieken hebben gebruikt. Hieronder hebben we een aantal uitgelicht of klik op de pagina ‘Projecten’ voor een volledig overzicht.

 

Woonboot woonark met vloerverwarming

Droogbouw vloerverwarming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact op via 058 – 288 47 39 of ons contactformulier

Team Binnendienst - Technea Duurzaam

Digitale nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief