Technea lanceert eigen webportaal

Technea lanceert eigen webportaal

Op de VSK lanceerden we Mijn.technea.nl. Met dit online webportaal heb je als klant 24/7 toegang tot handige calculatietools, inkoopprijzen, offertes én nog veel meer. Het portaal is nog volop in ontwikkelingen en de komende tijd implementeren we interessante extra tools & functionaliteiten.

 

 

Ook een account?

Ben je al klant bij Technea? Bel naar 058 – 288 47 39 of stuur een mailtje om een inlog te ontvangen. Ben je installateur én nog geen klant? Vraag dan een account aan voor Mijn.technea.nl. Het is belangrijk om te weten dat je in het KvK-register geregistreerd dient te staan met Bouwinstallatie als activiteit. 

 

 

alles in eigen beheer

Eén van de voordelen is dat je als klant altijd toegang hebt tot facturen, bestellingen en offertes. Daarnaast kun je kijken of artikelen op voorraad zijn, wat jouw inkoopprijs is en je hebt alle relevante documentatie bij de hand.

 

Tool-variokomp

 

 

 

 

Calculatietool droogbouw vloerverwarming

Heeft jouw klant interesse in Variokomp droogbouw vloerverwarming? In het portaal vind je een handige Variokomp-tool. In enkele stappen bereken je snel de prijs én kun je de materialen eventueel direct bestellen.

 

 

 

 

Handige app

Zit je bij jouw klant aan tafel en wil je een prijsindicatie afgeven? Mijn.technea.nl is ook beschikbaar in een handige app. Bovendien kun je jouw inkoopprijs uitschakelen zodat de klant mee kan kijken in het portaal. 

pv-tool

 

PV-tool

Technea heeft als enige groothandel een all-in-one PV-tool. Het bijzonder is dat de selectietool een complete PV-set realiseert. Hierbij wordt het montagesysteem, de omvormer en zonnepanelen op elkaar afgestemd. Bovendien maakt de software een projectplan met daarin ook:

  • Legplan (aantal en plaatsing dakhaken)
  • Een stringplan
  • Singleline-diagram
  • Lengtes montagerails / zaaglijst

 

 

Toekomstige tools

Dit jaar wordt Mijn.technea.nl uitgebreid met een ventilatie- én zonneboiler tool. Als installateur kun je dan in enkele stappen berekenen welke materialen je precies nodig hebt. Vervolgens kun je het opslaan als offerte om uit te brengen aan klanten of alle producten direct bestellen. 

 

‘Ben jij een bouwprofessional en wil je toegang tot Mijn.technea.nl? Vraag dan een account aan’