Najaarsronde SDE+ subsidie 2017

Najaarsronde SDE+ subsidie 2017

De voorjaarsronde van de SDE+ subsidie was een groot succes. Er ging maar liefst ruim 5,8 miljard naar ongeveer 4.500 projecten waarvan ongeveer 49% zonnepaneel-projecten. Om ook slim te investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen of biomassa, gaat vanaf 3 oktober de najaarsronde SDE+ open. De openstelling loopt tot 26 oktober. Dus ben je installateur en heb je een potentieel project of ben je zelf ondernemer met minimaal een grootverbruiksaansluiting van 3 x 80 Ampère? Lees hier dan meer over de werking en voordelen.

 

Waarom is de SDE+ subsidie interessant voor mij?

Via de subsidieregeling SDE+ kun je bijvoorbeeld zonnepanelen 100% gesubsidieerd. Bovendien kun je de opgewekte stroom ook voor eigen consumptie gebruiken. Al met al kan het voordeel oplopen tot 150% of hoger. Voor de najaarsronde is een budget van 6 miljard uitgetrokken en de ronde heeft 3 fases waarin je een aanvraag kunt indienen. De hoogte van de te verstrekken subsidie verschilt per fase. Lees meer over de subsidie in de folder van de RVO.

SDE+ aanvragen

Voor het aanvragen van SDE+ subsidie bij het eLoket moet je voldoen aan diverse voorwaarden (bekijk hier het stappenplan). Zo heb je vergunningen en diverse bijlagen nodig. Om de aanvraag uit handen te nemen werken wij samen met Hoogland Subsidieadviseur. Door deze samenwerking kunnen we je helpen met de aanvraag én is het mogelijk om offertes te ontvangen voor bijvoorbeeld zonnepanelen en biomassa-installaties. Interesse? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.

[gravityform id=”5″ title=”false” description=”false”]