NTA 8800 – Zonneboiler

NTA 8800 – Zonneboiler

Sinds 1 januari 2021 is de NTA 8800 de nieuwe standaard voor het bepalen van de energieprestatie van gebouwen. Voldoet een nieuwbouwproject aan de BENG-eisen? Dit wordt bepaald met behulp van de NT 8800. Wat betekent dit voor de zonnewarmtesystemen van Technea?

 

NTA 8800 zonneboiler

De onderstaande Technea zonneboilersets voldoen vooralsnog als enige zonneboiler aan de NTA 8800 kwaliteitsverklaring. 

 

Kwaliteitsverklaring NTA 8800

De nieuwe kwaliteitsverklaringen registreren fabrikanten bij Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheidsverklaringen (BCRG). BCRG streeft ernaar dat 1 maart alle verklaringen zijn aangepast. Technea is vroegtijdig met deze kennis aan de slag gegaan. En met succes voldoen de zonneboilersets met collectoren aan de deze kwaliteitsverklaring.

 

WAT KAN TECHNEA VOOR JE BETEKENEN?

Met ruim 20 jaar ervaringen helpen wij de bouwkolom om woningen en gebouwen de verduurzamen. Daarbij geven we advies en leveren we duurzame installatietechnieken aan installatiebedrijven. Ook op het gebied van zonthermische systemen hebben we kant-en-klare sets met ISDE-subsidie, maar ook losse componenten zoals unieke buffervaten, tapwaterboilers en zonnecollectoren. Wil je meer weten? Bekijk dan onderstaande video’s of neem contact op via 058 – 288 47 39.Interesse? Bekijk k onderstaande video’s. 

 

ZONTHERMISCHE SETS

In deze video vertellen we meer over onze kant-en-klare sets.

 

BUFFERVATEN

 

TAPWATERBOILERS

 

Heb je als installateur / adviseur nog vragen? We zijn te bereiken via 058 – 288 47 39 

Digitale nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief