NTA 8800 – Zonneboiler

NTA 8800 – Zonneboiler

Met behulp van de NTA 8800 bepaal je of een nieuwbouwproject voldoet aan de BENG-eisen. Wist je dat de zonthermische systemen van Technea als enige een NTA8800 verklaring hebben? Hieronder vind je meer productinformatie en lees je hoe we je helpen.

 

NTA 8800 zonneboiler

In de databank van Bureau CRG vind je de kwaliteitsverklaringen. Wil je meer (technische) informatie over sets? Klik dan onderstaande oplossingen aan. 

 

leverancier & kennispartner

We hebben 20 jaar ervaring met het verduurzamen van woningen middels duurzame installatietechnieken. Technea is daardoor een belangrijke partner voor de bouwkolom geworden. We helpen je met advies, oplossingen en goede (after)service.

 

Oplossingen

Je kunt bij ons terecht voor totaal oplossingen. Van warmtebron tot aan energiezuinige afgiftesystemen. Maar ook voor losse duurzame producten ben je aan het juiste adres. Wat betreft zonthermische systemen, hebben we zowel kant-en-klare sets als losse componenten. De sets zijn al goedgekeurd voor de ISDE-subsidie. 

 

Kwaliteitsverklaring NTA 8800

De nieuwe kwaliteitsverklaringen registreren fabrikanten bij Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheidsverklaringen (BCRG). BCRG streeft ernaar dat 1 maart alle verklaringen zijn aangepast. Technea is vroegtijdig met deze kennis aan de slag gegaan. En met succes voldoen de zonneboilersets aan de deze kwaliteitsverklaring.

 

 

“Wil je advies over de meest geschikte zonneboilerset? We zijn te bereiken via 058 – 288 47 39