Zonnepanelen groothandel

Technea zonnepaneel - 360Wp - full black - detail

Je zoekt naar een “zonnepanelen groothandel”. Met ruim 20 jaar ervaring ben je bij Technea aan het juiste adres. Als gespecialiseerde handelsorganisatie zijn we echter meer dan een groothandel. Als installateur ontzorgen we je zoveel mogelijk en stellen op basis van het project sets samen. Indien gewenst leveren we uiteraard ook losse componenten. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in warmtepompen, zonneboilers, douche-wtw’s en afgiftesystemen. 

 

 

Zonnepanelen Groothandel

Als ‘zonnepanelen groothandel’ hebben we een selectief assortiment. Daardoor kennen we ons producten goed en kunnen we je uitstekend adviseren. Ook sluiten alle componenten perfect op elkaar aan en voldoen daardoor aan de eisen van Verbond van Verzekeraars, Solarif en BCRG. 

 

Technea zonnepanelen

Op onze zonnepanelen zit standaard 15 jaar productgarantie en zijn afkomstig van een gerenommeerde Duitse fabrikant. Bovendien voldoen ze aan de strengste regelgeving en we leveren ze uit voorraad. Daarnaast geven we aanvullende “Geen Gedoe” garanties.

 

KIES VOOR ZEKERHEID

  • 15 jaar productgarantie
  • Conform Verbond van Verzekeraars
  • Verzekerbaar via Solarif
  • Gecontroleerde kwaliteitsverklaring BCRG
  • Aanvullende Geen Gedoe Garanties

Technea zonnepaneel - 360Wp - full black Technea zonnepaneel - 360Wp - full black - achterkant

MONTAGESYSTEMEN

Moeten de zonnepanelen ballastvrij worden gemonteerd, op een schuin dak met bitumen dakbedekking of als vrije-veld opstelling? Geen probleem! Voor vrijwel iedere situatie hebben we een oplossing.

 

GEEN GEDOE

Met de Geen Gedoe Garantie bieden we je als installateur zekerheid. Mocht er een calamiteit zijn met één van onze geleverde duurzame installatietechnieken, dan zorgen we dat je vlot verder kunt. Na het aanleveren van foto’s, en indien nodig technische gegevens van de set, bepalen we snel of het onder garantie valt (ook aan de hand van onderstaande uitgebreide voorwaarden).

Is er sprake van twijfel? Dan bepalen we eerst samen of er inspectie op locatie nodig is of dat Technea direct nieuw materiaal toezendt. Alle correspondentie over het ongerief, vermelden we bovendien in een online ticket. Handig voor jou en overzichtelijk voor ons. 

zonnepanelen groothandel - groothandel zonnepanelen - Technea DuurzaamMini Boost omvormerAccupakket zonnestroom

 

WAAROM TECHNEA?

Met ruim 20 jaar ervaring weten we waar installateurs behoefte aan hebben. Naast unieke, betrouwbare oplossingen, ontzorgen we je waar mogelijk. Op basis van jouw project stellen we de sets samen en kunnen alle onderdelen leveren. Van paneel tot aan het montagesysteem.