Particulier bij Technea

Particulier bij Technea

 

Welkom bij Technea. Als groothandel leveren we onze producten en diensten enkel aan installatiebedrijven en wederverkopers. Op deze pagina lees je hoe je als particulier onze producten in huis krijgt en helpen we je met het vinden van een installateur.

 

contact altijd via installateur

Grote kans dat je op zoek bent naar oplossingen om jouw woning te verduurzamen. Op onze website vind je een hoop informatie over hoe je dat kunt doen. Ben je na het lezen enthousiast over onze oplossingen en wil je een offerte aanvragen of installatie aanschaffen? Breng jouw installateur of het installatiebedrijf uit jouw regio dan met ons in contact. 

 

De betreffende installateur kan ook terecht bij één van onze wederverkopers zoals Warmteservice, Vihamij of Installand. Zij helpen graag verder met advies en een offerte.

 

5x kiezen voor technea

5 redenen om jouw installateur met ons in contact te brengen:

 • Onze visie kijkt verder dan de volgende energierekening. We benaderen jouw installatie met oog op de toekomst;
 • Jouw installatie is verzekerd van een gunstig rendement, dankzij de calculatie van onze specialisten;
 • We hebben al 25 jaar ervaring in duurzame technieken;
 • We bieden landelijke dekking;
 • We investeren een deel van de winst in het Land van Ons 🌱.

 

Vlakke plaat collector - zonthermisch - Technea

 

zonnestroom

Wil je jouw huis voorzien van een pv-systeem, wellicht in combinatie met een Solax Triple Power thuisbatterij? Het is goed om te weten, dat een thuisbatterij vaak pas interessant wordt zodra de salderingsregeling af wordt gebouwd. Daarnaast is de opslagcapaciteit van de huidige accu’s nog relatief klein. 

Om alvast goed voorbereid te zijn, zou je wel alvast een hybride omvormer kunnen laten ophangen. Dan hoef je in de toekomst alleen nog een batterij te plaatsen.

 

 

 

 

Hygiene buffervat technea

 

zonnewarmte

De opslag van zonnewarmte is nog relatief onbekend, terwijl de techniek langer bestaat dan zonnepanelen. Wil je veel energie besparen, de warmtepomp in zijn kracht zetten óf zonnewarmte opslaan voor meerdere dagen? Technea heeft voor iedere situatie een oplossing! Afhankelijk van jouw wensen, kun je ervoor kiezen om enkel het tapwater of ook de woning met de zon te verwarmen. 

 • Warm tapwater rechtstreeks vanaf het dak;
 • Aanzienlijk deel van het jaar gratis douchen en verwarmen;
 • Tot wel 50% besparing op warm tapwater;
 • Warmtepomp/cv-ketel minder belast = langere levensduur.

 

 

InsertRail Inlegsysteem zonnepanelen klein - Technea

 

dakmontage

Ongeacht de situatie op jouw dak, we hebben altijd een passende oplossing voor de montage van zonnepanelen, -collectoren of een warmtepomp. Onze oplossingen verdelen we onder in systemen voor plat en hellend dak. Voor plat dak kun je gebruik maken van zowel systemen met als zonder ballast. Voor hellend dak maken voor onderscheid in systemen voor:

 • Pannendak (dakanker)
 • Golfplatendak (stokschroef)
 • Staaldak (trapeziumanker)
 • Hellend dak met dakbedekking (dakanker met console)

Onze engineers berekenen elk project op de schroef nauwkeurig, zodat je altijd de juiste hoeveelheid materialen hebt en we zeker weten dat de opstelling veilig en stormvast op het dak gemonteerd kan worden.

 

 

 

 

 

Interessante artikelen

Technea.nl staat boordevol interessante artikelen. We hebben er een paar voor je geselecteerd: