Zaken doen

Zaken doen

Al sinds 1998 weten mensen ons te vinden als het gaat om duurzame energie. We staan in de markt dan ook bekend als één van de specialisten op dit gebied. In de dagelijkse praktijk staan we zowel consumenten als zakelijke relaties te woord en helpen hen met duurzame installaties. Bekijk hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

 

1. Ik ben installateur

Als technische duurzame groothandel hebben we contact met een uitgebreid installateursnetwerk. Je kunt bij ons duurzame installatietechniek inkopen, advies inwinnen of calculaties laten maken. Lees hier meer over wat we voor je als installateur kunnen betekenen.

2. Ik ben adviseur / architect

Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten sparren we regelmatig met adviseurs en architecten over de toe te passen duurzame installatietechniek. Lees hier meer over wat we voor je als adviseur / architect betekenen.

3. Ik ben particulier

Ondanks dat we ons in de B2B-markt begeven, weten ook particulieren ons goed te vinden. Hen helpen we met (complexe) vraagstukken op gebied van duurzame energie. Producten koop je bij ons niet rechtstreeks in, dit verloopt via een installateurs of één van onze wederverkopers. Lees hier wat we nog meer voor je betekenen.

Digitale nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief