Maak kennis met: Fixnordic

Maak kennis met: Fixnordic

Sinds 1960 is Fixnordic (voorheen Jual Solar) gespecialiseerd in accessoires voor dakbedekkingen en gevels. Vanuit die ervaring heeft Jual Solar unieke ballastvrije montagesystemen ontwikkeld. Ze geven zelfs garantie op het complete systeem en verzekeren dat het is opgewassen tegen extreem weer. 

Jual Solar Team

 

 

Ballastvrij montagesysteem

Bij het ballastvrije systeem gebruik je dakankers, dakconsoles en speciaal ontworpen montageframes. Deze fixeer je rechtstreeks aan de bestaande dakconstructie waardoor het één geheel wordt met het dak. Bovendien drukt het totale gewicht (en dat van bijvoorbeeld sneeuw) hierdoor niet op de isolatie. 

 

 

 

 

100% waterdicht

Ondanks dat het anker door de dakbedekking gaat, blijft 100% waterdichtheid gegarandeerd. Fixnordic voorziet iedere console in de fabriek met dezelfde dakbedekking als op locatie.

  • Consoles ontworpen conform industriele richtlijnen
  • Ontwikkeld in samenwerking met dakdekkers en installateurs
  • Voldoen aan fabrikantenspecificaties voor EPDM, PVC en bitumen

 

 

 

Behoud dakfunctioniteiten

Fixnordic heeft van oudsher veel respect voor dankfunctionaliteiten. Doordat je zonder ballast werkt, blijven functies al waterafvoer behouden. Bovendien behoud de dakbedekking zijn levensduur. Bij gebruik van ballast drukt het gewicht namelijk op de dakbedekking. In combinatie met verschuivingen (caterpillar werking) is er kans op lekkage. Bij de oplossing van Fixnordic blijft het dak waterdicht. 

 

 

Oplossingen voor ieder type dak

Om garantie te kunnen geven bij ieder type dak, heeft Fixnordic diverse dakankers ontwikkeld. De trek en drukbelasting is bij een schuin dak immers anders dan bij een plat dak. Daarnaast ontwikkelt de fabrikant regelmatig maatwerk-oplossingen. 

  • Licht uitgevoerde dakconstructies
  • Daken op grote hoogtes (>70m)
  • Platte, schuin en gebogen daken
  • Betonnen, houten en stalen dakconstructies
  • Daken met EPDM, PVC of bitumen

 

 

 

Oplossing voor iedere techniek

Wil je een warmtepomp-unit of zonnecollectoren stormvast monteren? Geen probleem! Fixnordic heeft een oplossing voor onderstaande technieken:

Oost west systeem voor zonnepanelen op plat dak

Jual Solar montagesysteem voor schuin / hellend dak

Montageframe zonnecollectorenWarmtepomp montageframe voor op plat dak

 

 

“Installateur en interesse in Fixnordic? We vertellen je er graag meer over via 058 – 288 47 39 of vul ons contactformulier in”