Technea op VSK 2022

Technea op VSK 2022

Het is noodzaak dat we sneller gaan verduurzamen. Dat blijkt wel uit het zichtbaar veranderende klimaat en de extreme energieprijzen. Maar hoe verduurzaam je een woning het slimst? Dat laten we graag zien op de VSK 2022.

 

25 jaar ervaring

Als gespecialiseerde vakhandel zijn we al 25 jaar gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken voor duurzaam tapwater, verwarming & koeling, opwekking en ventilatie. Om je te inspireren, kun je tijdens de VSK ervaren hoe bepaalde technieken werken. Zo voel je dat warmteterugwinning uit douchewater écht werkt, hoe je een plafondkoeling toepast en hoe decentrale ventilatie met warmteterugwinning werkt. 

 

vsk 2022

De VSK 2022, een plek waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de installatiewereld. Een bezoek aan de Technea stand mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Kun je ons niet vinden? Onze stand is volledig voorzien van onze droogbouw vloerverwarming Variokomp.

  • 17 t/m 20 mei 2022
  • Jaarbeurs Utrecht
  • Technea staat in hal 7, stand E050

 

warmtewisselaar van een douchegoot-wtw

duurzaam tapwater

We douchen steeds vaker én langer. Daarnaast investeren veel mensen in het isoleren van de woning en het toepassen van lage temperatuur afgiftesystemen. Hierdoor is het verwarmen van tapwater verantwoordelijk voor een steeds groter deel van de energierekening. In de nieuwbouw is dat al circa 30 tot 50%. Gelukkig is op dit deel eenvoudig en snel veel energie te besparen. Bijvoorbeeld door het warmteterugwinning met douche-wtw’s of zonthermische installaties. Deze technieken laten we graag aan je zien tijdens de beurs. 

 

 

verwarmen & koeling

Wil je thuis meer comfort én een lagere energierekening? Lage temperatuur afgiftesystemen zoals vloerverwarming, wandverwarming en plafondkoeling zijn uitstekende oplossingen. Op onze stand laten we zien hoe eenvoudig je deze afgiftesystemen toepast in bestaande én nieuwbouw woningen. 

 

 

opwekking

De zon, een onuitputtelijke energiebron! Veel mensen denken bij opwekking aan zonnepanelen, maar ook de vraag naar zonthermische systemen neemt flink toe. Deze duurzame oplossing is een perfecte aanvulling op de warmtepomp en is zowel in te zetten voor tapwater en verwarming. 

 

ventilatie

Ventilatie is een onmisbare factor bij een gezond en prettig binnenklimaat. Tijdens de VSK introduceren wij onze decentrale ventilatie oplossingen. Eenvoudig toe te passen en verkrijgbaar in een brede range.

 

“Wil je ons bezoeken? Vraag onderaan deze pagina gratis toegangskaarten aan”

VSK 2022 - Technea - Duurzame energieVSK2022 - VSK2020 - Technea_warmtepomp_zonneboiler_vloerverwarming_zonnepanelen_douchewtw_klimaatplafond_plafondkoeling_douchegoot

Totaal-leverancier & Kennispartner

Ben je voor projecten op zoek naar een leverancier met kennis van zaken? Dan zit je bij Technea goed. Op basis van 25 jaar ervaring kunnen onze specialisten je voorzien van het beste advies. Wij zijn dus geen standaard dozenschuiver, maar een totaal-leverancier met technische knowhow. 

  • Korte communicatielijnen
  • 25 jaar ervaring
  • Compleet assortiment met bewezen technieken
  • Uitstekende garanties & service
  • Wereldverbeteraar (we investeren in projecten die de biodiversiteit herstellen)

 

 

 

Gratis toegang

Via onderstaande button kun je gratis kaarten bestellen

Bestel hier kaarten