Technea op VSK 2022

Technea op VSK 2022

Ontdekken hoe je een woning het beste kunt verduurzamen? Kom tijdens de VSK 2022 naar de Technea stand in hal 7. Daar ontdek je van 8 t/m 11 februari duurzame technieken als douche-wtw’s, warmtepompen, LTV-afgiftesystemen, buffervaten ballastvrije montagesystemen, klimaatplafonds en nog veel meer! Wil je weten welke oplossingen interessant zijn voor jouw project(en)? Je bent van harte welkom en onze specialisten staan je graag te woord. 

 

vsk 2022, maak kennis met technea

De VSK 2022, een plek waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de installatiewereld. Een bezoek aan de Technea stand mag daarbij niet ontbreken. Het toepassen van duurzame installatietechnieken is namelijk steeds meer de standaard. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij je om de juiste keuzes te maken bij het verduurzamen van woningen.

  • Opwekking (warmtepomp, zonneboilers, pv)
  • Tapwaterdeel (buffers, boilers, douche-wtw’s)
  • LTV-verwarming (vloerverwarming, plafondverwarming en wandverwarming)
  • Koeling (koelplafonds, wandkoeling)
  • Ventilatie

 

“Wil je ons bezoeken? Vraag onderaan deze pagina gratis toegangskaarten aan”

 

 

Totaal-leverancier

Behoefte aan een totaal-leverancier in duurzame technieken én die alle knowhow in huis heeft? Dan zit je bij Technea goed. Onze specialisten en engineers weten wat er in de markt speelt en helpen je bij het duurzame systeemontwerp. Daarnaast kun je een betrokken, professionele en plezierige samenwerking van ons verwachten. 

VSK 2022 - Technea - Duurzame energieVSK2022 - VSK2020 - Technea_warmtepomp_zonneboiler_vloerverwarming_zonnepanelen_douchewtw_klimaatplafond_plafondkoeling_douchegoot

Kennispartner

Technea is alles behalve een dozenschuiver. We onderscheiden ons doordat we veel technische kennis in huis hebben en extreem veel weten over onze producten. Dat komt omdat we een selectief assortiment voeren dat voldoet aan allerlei kwaliteitseisen.

  • Alleen bewezen oplossingen
  • Veel kennis in huis
  • Projectondersteuning

 

 

Groene toekomst & biodiversiteit

Naast dat ons werk ontzettend leuk is, willen we ook een leefbaardere wereld achterlaten voor onze (klein)kinderen. We doen daarom ontzettend veel op gebied van MVO en zijn daarvoor verkozen tot meest duurzame bedrijf. Daarnaast focussen we ons op het stimuleren van de biodiversiteit in Nederland middels eigen projecten. 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Digitale nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatste nieuwsbrief