Variotherm vloerverwarming verdeler

Variotherm vloerverwarming verdeler

Op zoek naar een vloerverwarming verdeler? Ontdek dan hier de verdeler van het gerenommeerde merk Variotherm. Naast dat het de meest compacte verdeler en geruisloos is, beschikt het systeem over bijzondere eigenschappen. Hieronder beschrijven we een paar:

Vloerverwarming verdeler

1. Zeer compacte verdeler

De verdelerblokken van deze vloerverwarming verdeler zijn slechts 50mm. Het systeem past daardoor in een speciale inbouwkast van 80mm. De kast is dus zelfs volledig weg te werken in de muur (regelwerk).

 

2. Zeer hoge flow en veel groepen

Combineer je deze verdeler met een pomp, dan zijn er maximaal 15 groepen mogelijk. De flow loopt dan op tot 170 liter per uur.

Bij een verdelersysteem zonder pomp is het aantal groepen 17 en een flow van maximaal 150 liter per minuut.

 

3. Inregelen vloerverwarming verdeler

Het juist instellen van een vloerverwarming vraagt vaak wat finetuning. Door een speciale ring zijn de basisinstellingen vast te leggen. Zo kun je onbezorgd finetunen en mocht je terug willen naar de eerdere instellen, dan is dit in een handomdraai geregeld.

Vloerverwarming verdeler

4. Klikmontage en achteraf in hoogte verstelbaar

Snel en eenvoudig een verdeler installeren? Dan moet je deze verdeler hebben. De verdeler is namelijk makkelijk in een speciaal railsysteem te klikken. Bovendien zijn de verdelerblokken nog te verschuiven ten opzichte van elkaar. De positie van het plafond of vloer, is achteraf dus nog te wijzigen.

 

5. Kijkglas onder druk te reinigen

Draait de vloerverwarming al een poosje en wil je de flowwaardes aflezen? Vaak is dat niet mogelijk omdat het kijkglas vies wordt door het water. Bij dit systeem is het kijkglas eenvoudig onder druk te reinigen. Je hoeft het systeem dus niet stil te leggen.

Info & prijzen

Onder de productpagina vind je meer informatie over het product. Behoefte aan advies of een prijsopgave? Onze productspecialisten staan je graag te woord.

Neem contact op