Review – Ten Bosch Montageservice

Review – Ten Bosch Montageservice

“De samenwerking met Technea is voor ons goud waard. Eigenlijk is ons bedrijf met en door hen ontstaan,“ vertelt Willem ten Bosch van Ten Bosch Montageservice. Ten Bosch is gespecialiseerd in de montage van onze Variokomp droogbouw vloerverwarming.

 

droogbouw vloerverwarming = hot

“Er is veel vraag naar de Variokomp droogbouw vloerverwarming van Technea. Deze plaats je bovenop de bestaande (houten of betonnen) ondervloer en de installatie is in principe erg eenvoudig. Echter is het aanbrengen van de vulmassa wél een nauwkeurige taak. Vanuit installatiebedrijven en consumenten kreeg Technea steeds meer de vraag of hulp bij de montage mogelijk was. Als gespecialiseerde vakhandel verwees Technea dan vaak naar ons door voor de montage. Zó vaak, dat ik zelfs besloot het familiebedrijf te verkopen om ons volledig te kunnen specialiseren in de montage van Variokomp.” Een dappere beslissing als je het ons vraagt, maar we zijn natuurlijk zeer trots op het feit dat Willem zoveel potentie in ons product ziet.

 

snel schakelen

Inmiddels opereert Willem met Ten Bosch Montageservice volledig zelfstandig en rijden er twee teams het land door. “Het fijne aan samenwerken met Technea is dat je snel kunt schakelen door de korte lijnen. Op het gebied van training kunnen we overigens ook altijd op ze rekenen. We zijn zelfs een keer op uitnodiging van Technea naar Oostenrijk gegaan voor een training bij fabrikant Variotherm.”

 

Variokomp droogbouw vloerverwarming gipsvezelplaten neerleggen Variokomp vloerverwarming vulmassa maken Variotherm droogsysteem vloerverwarming variokomp vulmassa aanbrengen