Review – Energy@theoffice

Review – Energy@theoffice

Met de plaatsing van 964 zonnepanelen op het Muziekgebouw aan ’t IJ gaven we in 2019 het startschot aan een duurzame samenwerking met Technea. “De harde wind vroeg om een montagesysteem dat mechanisch werd verankerd aan de onderliggende dakconstructie. Die vonden we bij Technea. Bovendien dachten ze mee met alle berekeningen”, vertelt Kees Nielen, commercieel directeur bij Energy@the office.

 

maatwerk

“Energy@theoffice is een familiebedrijf, gespecialiseerd in zonnestroom. Net als velen zijn we begonnen met platte daken. Twee jaar geleden zijn we ons juist gaan richten op projecten waarbij echt maatwerk komt kijken. Doordat Technea gespecialiseerd is in het tekenen en berekenen, kunnen we per project custom made oplossingen aanbieden.”

 

snelle ontwikkelingen

Er is een mooie wisselwerking ontstaan. “De PV-wereld is de laatste jaren supersnel ontwikkeld. Daarbij zijn dingen misgegaan, waardoor er nu veel meer eisen zitten aan bijvoorbeeld de onderconstructie. Het mooie is dat we met het montagesysteem van Technea al aan die eisen voldoen.”

 

altijd bereikbaar

“Ik kan Technea echt aanraden. Ze bieden de beste onderconstructie voor zonnepanelen. En dat blijft niet bij een standaard opstelling. Bovendien zijn de lijnen kort en is er altijd iemand bereikbaar voor vragen. We hebben echt een relaxte samenwerking.”

Zonnepanelen op muziekgebouw aan het ij amsterdam Zonnepanelen op muziekgebouw amsterdam aan het ij Zonnepanelen op muziekgebouw amsterdam Zonnepanelen op muziekgebouw amsterdam Zonnepanelen op muziekgebouw amsterdam Zonnepanelen op muziekgebouw amsterdam Zonnepanelen op muziekgebouw amsterdamZonnepanelen montageankers toegepast op muziekgebouw Amsterdam Muziekgebouw Amsterdam zonnepanelen op hoogte