Review: Rentema adviesbureau

Review: Rentema adviesbureau

Rentema Adviesbureau Installatietechniek schreef afgelopen jaar onze producten voor bij RCN de Jagerstee, waar onze warmtepompinstallatie, douche-wtwzonnecollectorsysteem en een zonnestroominstallatie is gerealiseerd. Dit beviel zo goed dat er inmiddels wordt gewerkt aan twee nieuwe projecten om duurzaam tapwater en verwarming te realiseren met de producten van Technea. Rentema houdt zich bezig met het geven van advies binnen de installatietechniek, woningbouw, utiliteit en een klein stukje industrie. We spraken eigenaar Peter Struker over de samenwerking.

 

ÉÉn aanspreekpunt

“In het verleden combineerde ik wel eens componenten van verschillende partijen in een advies. Als er dan iets niet functioneert, is het oplossen een stuk complexer. Tegenwoordig vind ik het prettig om alle componenten als totale installatie bij één partij te betrekken. Zo zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd en is er slechts één aanspreekpunt als er iets is.” 

 

goede engineering en technisch advies

“Door de goede EPC-score op jullie douchepijp-wtw ben ik bij jullie terecht gekomen en inmiddels schrijf ik meerdere producten van jullie voor. Ik raad Technea als totaalconcept zeker aan. Daarnaast zijn de ondersteunende diensten als engineering en technisch advies heel goed, daar kan ik alleen maar lovend over zijn.”

 

All-electric sanitairgebouw op camping RCN Jagerstee Technea - ATTEC - Monoblock warmtepomp Buffervat_Tapwaterboiler_multivert douche-wtw