Vacature: Marketing & Communicatiemedewerker (28-32 uur)

Vacature: Marketing & Communicatiemedewerker (28-32 uur)

Wij zoeken een nieuwe collega voor op de marketingafdeling. Zoek je een nieuwe uitdagende baan of ken je iemand? Bekijk dan onderstaande vacature. Heb je vragen? Neem contact op via 058 – 288 47 39 of stuur een e-mail naar marketing@technea.nl.

 

Vacature

Zoek je een uitdaging waarin je jouw tanden kunt zetten? 25 jaar geleden waren wij pioniers als groothandel gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot (kennis)partner voor vele installatiebedrijven. We voorzien hen van advies, projectcalculaties en leveren unieke oplossingen.

Als marketing & communicatie afdeling staan we voor de uitdaging om in een snel veranderende markt alle installatie- en bouwbedrijven aan het merk “Technea” te verbinden. Ben jij klaar om deze markt verder te veroveren?

 

Wat ga je doen?

Bij Technea kijken we naar jouw individuele talenten en daar bouwen we graag omheen. We geloven namelijk dat je het meest plezier hebt als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Één van jouw verantwoordelijkheden ligt bij de positionering van Technea als ultieme kennispartner. Als creatieveling krijg jij de vrijheid om je te richten op:
 
  • Het creëren van boeiende content over duurzame installatietechnieken (B2B);
  1.  
  • Het optimaliseren van de website met SEO-technieken;
  1.  
  • Het beheren van onze social media-kanalen, zowel organisch als via advertenties;
  1.  
  • Het bedenken en analyseren van effectieve campagnes als onderdeel van ons omnichannel-marketingplan;
  1.  
  • Het uitvoeren van algemene marketing- en communicatie werkzaamheden.

Volledige vacature lezen?

Ga naar werkenbij.technea.nl