Vacature: Engineer warmtepomp

Vacature: Engineer warmtepomp

Wij zoeken een rekenwonder! En niet zomaar één. Dit is de droombaan voor een Engineer die écht warm draait voor technische berekeningen. Jij bent onze specialist op het gebied van warmtepompen en zonthermisch verwarmen. Of ook wel: de expert achter ons sales team die zich vastbijt in complexe ontwerp- en rekenvraagstukken. Jij geeft advies aan installateurs, architecten en projectleiders over duurzame warmte techniek.

 

De werkdag van een Engineer

Werk je als Engineer warmtepomp, reken dan maar op een veelzijdige functie. Na de dagelijkse stand-up ga je aan de slag met het uitwerken van offertes, of je duikt in ingewikkelde warmte berekeningen. Je beantwoordt hulpvragen van klanten en gaat op locatie kijken hoe jouw werk in de praktijk tot leven komt. Naast toffe projecten in de woningbouw werk je ook aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Je ziet signalen vanuit de markt en denkt actief mee over nieuwe ontwikkelingen én verbetering. Dat doe je samen met fabrikanten en productmanagement. Heb je een nieuwe oplossing voor duurzaam verwarmen bedacht? Dan ga je deze écht in de praktijk toetsen op potentie.

Je hebt drie directe collega-specialisten naast je staan. Marjan vindt het vooral fijn dat ze in haar functie mensen kan helpen: ‘De combinatie van mensgericht werken en rekenen, dat maakt dit werk zo leuk.’ Arjen benoemt juist de diversiteit als het leukste onderdeel van zijn werk: ‘De rekenmethode kan hetzelfde zijn, de uitkomst is iedere keer anders.’

 

Even op de koffie bij Technea

Bij de rondvraag op kantoor waarom werken bij Technea zó fijn is, blijkt dat het Technea-gevoel moeilijk te omschrijven is. ‘Het is gewoon het gevoel dat je krijgt als je binnenstapt. Dat komt ook doordat het management zo betrokken is. Elk jaar krijgt iedereen met Sinterklaas een persoonlijk gedicht. Op je verjaardag is er gebak geregeld en je werkplek versierd. Gaat het even niet goed met je? Dan krijg je alle tijd om jezelf weer op de rit te krijgen’ Het warme teamgevoel van Technea zie je ook wanneer oud-collega’s wekelijks ‘even op de koffie’ komen. Wel bij voorkeur op vrijdag: dan zorgt Hilda de hele dag voor lekkere en (vaak) gezonde snacks en een uitgebreide lunch.

 

Er zijn nog meer goede redenen om te solliciteren: 

  • We bieden je een fulltime functie mét vast contract van 40 uur, maar je werkt er 38. Op vrijdag sluiten we de deuren om 15.00 en luiden we vroeg het weekend in. 
  • Wil je minder uren werken? Dan kunnen we het daar altijd over hebben. 
  • Je hebt de vrijheid om gedeeltelijk thuis te werken. Je thuiskantoor mag je zelf goed inrichten met je thuiswerkbudget.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen planning. Uren checken? Dat doen we niet.
  • Via ons portal bestel je op onze kosten je sportkleding en wij betalen je maandelijkse sport abonnement.
  • Je krijgt drie extra vakantiedagen wanneer je op vakantie gaat in de zomer.
  • Je kunt voor de deur parkeren (en elektrisch laden!) of je maakt gebruik van ons fietsplan. 
  • We krijgen geen genoeg van teamuitjes. Van een uitgebreide BBQ met alle families tot windsurfen en elektrisch karten.
  • Salarisindicatie: € 3.500 bruto per maand met reiskostenvergoeding + een eindejaar bonus! 

 

Benieuwd naar alle voordelen? Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we je er alles over! Kom langs op vrijdag, dan profiteer je van de kookkunsten van Hilda. 

 

Dit neem jij mee

Eigenlijk hebben we geen lange wensenlijst. Want, we vinden dat iedereen die denkt geschikt te zijn voor deze functie, zeker een kop koffie moet komen drinken. We verwachten dat je basiskennis hebt van installatietechniek en daarbij behorende berekeningen kunt maken. Dat kan met een technische opleiding of achtergrond. We schalen de functie in op HBO werk/denkniveau, maar ook met een MBO opleiding óf (reken)ervaring in de installatietechniek ben je van harte welkom.

We zoeken iemand die leergierig en enthousiast is. Voor alles wat je (nog) niet kunt heb je drie ervaren collega’s aan je zijde én een opleidingsbudget. 

 

Solliciteren doe je eenvoudig door jouw CV en motivatie naar info@technea.nl te sturen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Het zou zonde zijn om hem daarom te laten lopen. Bel gerust even met Patrick via 058 – 288 47 39

Werken in een duurzame omgeving

Al 25 jaar staat duurzaamheid bij ons met hoofdletters in de agenda. We helpen de bouwkolom bij het verduurzamen van woningen. Daarnaast werken we mee aan het herstel van biodiversiteit in Nederland. Dat doen we samen met de coöperatie Land van Ons die landbouwgrond opkoopt en opnieuw inricht samen met de biologische boer.