Vacature: commercieel medewerker binnendienst

Vacature: commercieel medewerker binnendienst

Let op: deze vacature is al ingevuld

 

Ligt jouw hart bij duurzaamheid en techniek? Wellicht zijn we dan een match! We zoeken namelijk een commerciële en gedreven medewerker binnendienst. Samen met de andere sales-collega’s ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten én onderhoud je het bestaande relatienetwerk. Binnen deze functie werk je servicegericht en je weet de behoefte van onze klanten te vertalen naar concrete duurzame oplossingen. Dus ben je commercieel, proactief en een echte doorzetter? Dan komen we graag met je in contact.

 • Opleidingsniveau: minimaal MBO, niveau 4
 • Vereisten: tenminste 3 jaar werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie
 • Standplaats: Leeuwarden (Friesland)
 • Uren per week: 38 uur
 • Dienstverband: vast

SDE+ subsidie bijeenkomst

Inhoud van de functie

Je bent verantwoordelijk voor één of meerdere van onze productgroepen zoals warmteterugwinning uit douchewater (Douche-wtw’s), lage temperatuur verwarming (LTV) of het verwarmen op basis van houtpellets (biomassa). Tijdens een werkdag word je veel gebeld door installateurs, adviseurs en particulieren. Ze stellen (technische) vragen en jij weet ze professioneel advies te geven. Heb je zo snel geen antwoord? Dan spar je even met je collega’s. Ook heb je administratieve werkzaamheden als het maken van offertes. Daarnaast ondersteun je het accountmanagement vanuit het kantoor in de vorm van het maken van afspraken.

 

Wat we van een kandidaat verwachten

Kun je goed zelfstandig werken, houd je van een platte organisatiestructuur en voel je als een vis in het water binnen een klein team? Dan is Technea een plek waar je je prettig voelt. Er zijn weinig regels en daardoor is een goede arbeidsethiek vereist. Je neemt verantwoording en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Bovendien ben je proactief en weet commerciële kansen succesvol in te koppen. Een paar andere punten waar we waarde aan hechten zijn:

 • Je bent goed in aftersales
 • Je bent besluitvaardig en denkt in oplossingen
 • Je wilt graag je eigen kennis over de producten en de markt op peil houden
 • Je weet ons volledige product-portfolio onder de aandacht te brengen bij onze klanten

Over Technea Duurzaam

Sinds 1998 staat Technea bekend als groothandel én kennispartner op gebied van duurzame installatietechniek. Samen met ruim 10 collega’s voorzien we installateurs van duurzame producten en ondersteunen we ze met technische advies. Daarnaast staat duurzaamheid binnen het bedrijf hoog in het vaandel. Zo verzorgen we grotendeels onze eigen energievoorziening met zonnepanelen en binnenkort een pelletketel. Ook zijn alle voedingsmiddelen biologisch en werken we voornamelijk samen met externe partijen die ook maatschappelijk verantwoord zijn. Rondom het pand vind je zelfs een eigen fruitgaard waar kippen lopen.

Wat wij bieden:

 • Goede werksfeer
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Meer informatie of interesse

Neem dan contact op met FrieSelect of neem contact met ons op via 058-2884739.