Technea op Solar Solutions 2023

Technea op Solar Solutions 2023

Bijna 25 jaar geleden begonnen wij als één van de allereerste in Nederland in duurzame woningtechniek. Juist daardoor zijn we nu absoluut koploper in kennis op het gebied van toekomstbestendige woninginstallaties. Een wereld die voor veruit de meeste fabrikanten, collega-groothandels, installateurs, installatietechnisch adviseurs, architecten en opdrachtgevers 25 jaar later nog steeds vrij nieuw is. De kennis die wij als pioniers van het eerste uur in al die jaren hebben opgedaan: die delen wij graag, onder andere op de Solar Solutions 2023.

 

Hoe we je helpen

Wij helpen jou als installateur om met een breed en compleet productassortiment de beste duurzame installaties voor woningen te vinden, te installeren en in te regelen. Maar veel belangrijker nog: door deze als enige in de markt zó te combineren dat het geheel meer duurzaamheidseffecten oplevert dan de optelsom van warmtepomp, zonneboiler, WTW- en vloerverwarmingssysteem, zonnepanelen etc. Wij weten daarbij uit ervaring exact wat wel werkt en wat niet en hoe jij als installateur voor jouw klant het hoogste rendement uit het geheel haalt. Daar kun je mee aankomen bij je klant en daar helpen wij je graag mee.

 

Ben je werkzaam in de bouwkolom en wil je gratis kaarten?
Neem dan contact op via 058 – 288 47 39

 

Solar Solutions 2023

Je kunt als installateur bij ons terecht voor een totaal pakket aan duurzame installatietechnieken én aanvullende ondersteunende diensten, zoals bijvoorbeeld te zien was op de VSK 2022 (zie video). Op de Solar Solutions maak je kennis met alle oplossingen voor op én in het dak. Denk aan onze ballastvrije montagesystemen voor pv, thermische collectoren en warmtepompen, maar we vertellen ook graag over:

  • Opslag van zonnewarmte- en zonnestroom
  • Voordelen zonthermische systemen
  • Hoe we je helpen bij pv-installaties 
  • Unieke dakdoorvoeren
  • Ventilatieunits

 

 

Praktische informatie

 

  • 14 t/m 16 maart 2023
  • Stand G11 in hal 2
  • Expo Greater Amsterdam. Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen