Solar Solutions 2020 – Fixnordic

Solar Solutions 2020 – Fixnordic

Ook dit jaar (7-9 september) presenteren we tijdens de Solar Solutions de ballastvrije montagesysteem van Fixnordic (voor heen Jual Solar). Een unieke totaal-oplossing waarbij je systeem garantie krijgt. Nieuwsgierig hoe je zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepomp-units ballastvrij én toch stormvast monteert op daken met epdm, pvc of bitumen? Kom naar stand P10.2

Let op: vanwege het corona-virus is de Solar Solutions verplaatst naar 7 t/m 9 september

 

 

Voordelen Fixnordic

  • Garantie op complete installatie
  • Totaal-oplossing
  • Zekerheid bij extreem weer
  • Ook geschikt voor warme daken
  • Voor grote hoogtes (>70m)

Wat kun je van ons verwachten?

Op basis van projectgegevens rekenen we met speciale software het complete systeem en alle krachten (zijwaarts, opwaarts, neerwaarts) door. De uitkomst vermelden we in een calculatierapport en daarnaast maken we legplannen en DWG-plannen voor de verankering en panelen. Ook geven we systeem-training op locatie en zijn we actief betrokken in de vorm van projectbegeleiding.

 

 

Over Fixnordic

Fixnordic is een onderdeel van de Jual Group. Zij zijn van oorsprong een dakdekkersbedrijf en zijn gespecialiseerd in alles wat met dakbedekking te maken heeft. Met hun dochteronderneming Fixnordic focussen zij zich op het installeren van zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepomp-units op daken. Daarvoor ontwerpen ze speciale dakconsoles die worden gefixeerd aan de dakconstructie. Hierdoor is de duurzame installatietechniek bestand tegen vrijwel iedere storm en bovendien krijg je 100% garantie op waterdichtheid. Hun consoles worden in de fabriek namelijk voorzien van exact dezelfde dakbedekking als op projectlocatie.

 

Projecten

In deze video een aantal referentie-projecten. 

 

 

 

Gratis e-tickets Solar Solutions 2020

Ben je installateur, adviseur of bijvoorbeeld constructeur? We hopen je te ontmoeten op onze stand P10.2. Je kunt via ons gratis e-tickets bestellen. Gebruik daarvoor de  invitatiecode TECHNEADUURZAAM.

Let op: deze beurs is uitsluitend voor business to business en is niet ingericht op particulieren


7 t/m 9 september
10:00 – 18:00 uur
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen

 

 

“Als importeur / distributeur doen we alleen rechtstreeks zaken met installatiebedrijven en wederverkopers”

Team Binnendienst - Technea Duurzaam