Ik ben particulier

Ik ben particulier

Als groothandel in duurzame installatietechniek ontvangen we vaak vragen van consumenten die we graag beantwoorden. Echter verkopen we niet rechtstreeks aan consumenten. Dit verloopt altijd via installatiebedrijven of één van onze wederverkopers. Wel is het mogelijk om advies en bruto adviesprijzen te ontvangen, maar dat is altijd exclusieve montagekosten.

Droogbouw vloerverwarming leggen

Installateurs leggen vloerverwarming

Waarom dan wel contact opnemen

In feite is Technea Duurzaam de schakel tussen installatiebedrijven en consumenten. Al sinds 1998 bouwen we een uitgebreid netwerk van installateurs, adviseurs en architecten op. We weten dus welke installatiebedrijven kennis hebben van duurzame energie en brengen je graag in contact met hen.

 

Duurzame technieken zelf installeren?

Veel particulieren willen de duurzame technieken graag zelf installeren. Dit is alleen mogelijk als je onze producten inkoopt via wederverkopers als Warmteservice, Vakhandel Jansen of EcoLogisch.

 

Laat je eigen installateur contact met ons opnemen

Als particulier kun je bij ons wel een (bruto) prijsopgave ontvangen, maar vaak is dat zonder installatiekosten van een installatiebedrijf. Voor een exacte prijs is het verstandig om je (huis)installateur contact met ons te laten opnemen: 058 – 288 47 39  of info@technea.nl

 

Gerealiseerde projecten in samenwerking met installatiebedrijven

Op onze website vind je veel projecten waarbij onze producten zijn toegepast. De onderstaande projecten zijn gerealiseerd door installatiebedrijven die bij ons inkopen.

 

Gasloze woning

Nul-op-de-meter in jaren 30-woning (Familie Muller)

Zelfvoorzienende Bed & Breakfast

Duurzame B&B en boerderij in één (Ate & Gerda)

 

 

Behoefte aan advies of heb je vragen? Je kunt ons bereiken via 058 – 288 47 39 of info@technea.nl. Ook kun je jouw installateur of adviseur met ons in contact brengen.

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.
  • Let op: je ontvangt nog een e-mail om de aanmelding te bevestigen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk hier de laatse nieuwsbrief