Ballastvrij & stormvast monteren – Solar Solutions 2019

Ballastvrij & stormvast monteren – Solar Solutions 2019

Tijdens de Solar Solutions presenteren we de Ballastvrije montagesystemen van Fixnordic. Met dit systeem monteer je zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepomp-units stormvast op daken met epdm, pvc of bitumen. Nieuwsgierig? Bezoek onze stand C11.

 

 

Over Fixnordic

Fixnordic (voorheen Jual Solar) is een onderdeel van de Jual Group. Zij zijn van oorsprong een dakdekkersbedrijf en zijn gespecialiseerd in alles wat met dakbedekking te maken heeft. Met hun dochteronderneming Fixnordic focussen zij zich op het installeren van zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepomp-units op daken. Daarvoor ontwerpen ze speciale dakconsoles die worden gefixeerd aan de dakconstructie. Hierdoor is de duurzame installatietechniek bestand tegen vrijwel iedere storm en bovendien krijg je 100% garantie op waterdichtheid. Hun consoles worden in de fabriek namelijk voorzien van exact dezelfde dakbedekking als op projectlocatie.

Wat kun je verwachten

Ballastvrije montagesystemen maken een grote groei door. Het aantal duurzame installaties op daken neemt namelijk rap toe. Daarbij wordt het risico van ballast vaak onderschat, om nog maar niet te spreken over ballast bij lichte dakconstructies, afwijkende dakvormen of grote hoogtes.

Ballastvrij montagesysteem dakconsoles of constructiemateriaal van Jual Solar Ballastvrije dakconsoles / constructiemateriaal voor op gebogen dak Jual Solar - Ballastvrij en stormvast montagesysteem - lichte stalen constructie met bitumen dakbedekking - IJzershopJual Solar - Ballastvrij en stormvast montagesysteem - lichte stalen constructie met bitumen dakbedekking - IJzershop

Gelukkig wordt ons systeem nu veel gebruikt zodat stormschades en lekkages worden vermeden. In onze optiek moet er bij het installeren van duurzame installaties op daken meer respect zijn voor het behoud van de dakfunctionaliteiten zoals afwatering en isolatie.

Jual Solar - Sample - ballastvrij systeem

We gebruiken Solar Solutions daarom al drie jaar om het gesprek aan te gaan met onze relaties en bezoekers. Tegen welke problematiek lopen zij aan in de markt, wat is hun gebruikerservaring met ons systeem en waar hebben ze behoefte aan. Solar Solutions draait bij ons om kennis vergaren, delen, bewustwording en het versterken van relatiebanden.

Dit jaar laten we op een grote videowall zien hoe de installatie van Fixnordic montagesystemen werkt. En bij wat voor type projecten Fixnordic vooral wordt gebruikt. Daarnaast ontdek je onze oplossingen om zonnecollectoren en warmtepomp-unit stormvast op het dak te installeren.

 

Robert Bosma

Gratis toegangskaarten

Interesse in Fixnordic? Neem dan contact op via 058 – 288 47 39 of bezoek ons tijdens de Solar Solutions (stand C11). Je kunt daarvoor gratis toegangskaarten aanvragen met invitatiecode 19TECHNEA. Tot 19, 20 of 21 maart!.


Solar Solutions

19, 20 en 21 maart
10:00 – 18:00 uur
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen