Plintverwarming

Plintverwarming

Plint_verwarming_technea_duurzaam

Plintverwarming is zeer geschikt voor woningen en bedrijfspanden. Het creƫert een warme luchtsluier en schermt koude val af. Een plintradiator geeft een infrarode stralingswarmte (warmtegevoel) af en reageert erg snel. Daarnaast is het prima te combineren met wand- en vloerverwarming. Bent u installateur, voorschrijver, architect of particulier en bent u op zoek naar een energiezuinig en snel reagerend verwarmingssysteem? Kies dan voor plintverwarming.

Variotherm plintradiator geschikt voor nieuwbouw als renovatie

De plintradiator bestaat uit een koperen buis waarop speciale aluminium-warmtelamellen zijn gezet (Variotherm patent). Dat zorgt voor een aanzienlijke rendementsverbetering bij een lage temperatuur verwarming. Het design van de plintkachel is volledig naar uw wens. Wilt u een houten omlijsting? Dan kiest u voor plintverwarming Classic. Is er sprake van een gekleurde achterwand? Kies van voor de Delta-versie. De metalen omlijsting is verkrijgbaar in de door u gewenste kleur. Zo is de plintradiator bijna onzichtbaar.

Voordelen plintverwarming

  • Snelst reagerende verwarmingssysteem!
  • Energiezuinig!
  • Combinatie met wand- en vloerverwarming mogelijk
  • In bestaande bouw: Eenvoudige, efficiĆ«nte installatie!
  • Schermt "koudeval" van wanden en raampartijen af

plintverwarming-radiator-kachel-woonkamer-klein.jpg

Verwarmingselement Plintverwarming

De verwarmingselementen bestaan uit een koperen buis, waarop speciaal gevormde aluminium verwarmingslamellen worden getrokken (Variotherm patent!). Daardoor wordt een aanzienlijke rendementsverbetering bij Lage Temperatuur Verwarming bereikt.

Plintverwarming en Maatwerk

Plintverwarming is gemakkelijk toe te passen in alle bouwplannen - zowel in nieuwbouw- als ook in bestaande bouw (wanneer er bijzonder weinig plaats beschikbaar is, is er de plintverwarming "mini".

Contactgegevens

Technea Duurzaam

Technea Duurzaam
Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
T 058 - 2884739
F 058 - 2889298
E info@technea.nl

ma-vr 08:30 - 17:00

Routebeschrijving


Subsidiewijzer


Energiebespaarshop